All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

ČIM JE SRPSKI KUM STIGAO, ZATVOROM U GRČKOJ SE PRONELA VEST: Odmah sam prebio 200 Albanaca i stekao simpatije upravnika! (FOTO)

Na popularnoj fejsbuk stranici “Legende devedesetih” svakodnevno se postavljaju slike i nove informacije o mafijašima i njihovim klanovima iz devedesetih. Ovoga puta na stranici je osvanula slika jednog od najupečatljivijih mafijaša iz tog vremena. Naravno, u pitanju je legendarni Kristijan Golubović. Ovaj “srpski kum” jedan je od retkih aktera iz filma “Vidimo se u čitulji” koji su još uvek među živima.

On je boravio u velikom broju zatvora, ali najpoznatiji je njegov boravak u Grčkom zatvoru.

Upravo iz tog grčkog zatvora nam stiže i ova slika na kojoj Kristijan trenira a njegov džak pridržava robijaš za koga je Kiki govorio da je zadužen da mu čuva leđa iza rešetaka.

Tada je Golubović dao intervju u kome je između ostalog rekao:

– Ne bojim se mogućnosti da budem ubijen u zatvoru. Maksimalno sam obezbeđen. Čak i kada se tuširam čuvaju me najmanje trojica. Pored toga imam i ličnog telohranitelja, Kurda, jakog kao zemlja – kaže Kristijan.

Kristijan je tada osuđen na 14 i po godina zatvora zbog krađe dva mercedesa, zbog organizovanog kriminala kao šef bande Jugoslovena i zbog ulične pljačke (optužen je da je Jevrejinu nasred ulice oteo tašnu).

– Kazne u Grčkoj su drakonske. Za gram droge, i to hašiša, može da se dobije i doživotna robija – priča Kristijan.

U zatvoru se, objašnjava, odlično snašao. Nalazi se u krilu koje se zove Alfa, na trećem spratu. Tu je 200 soba, navodno za one najprivilegovanije. U ćeliji je sa kumom Dobricom Marinkovićem sa Pala i drugom iz detinjstva Radovanom Mandićem Rašom, sa kojim je svojevremeno upao u Mažesti

k.

– Čim sam došao, zatvorom se pronela vest da je stigao Kristijan, srpski kum i da je već počeo da zavodi red među najjačim Grcima, da je pretukao i policiju nekoliko puta. Prebio sam odmah 20 Albanaca i stekao simpatije i kredit kod upravnika zatvora – priča Kristijan.

dijaspora.news/espreso

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top