All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

ĆERKICA NE ZNA DA SU JOJ RODITELJI MRTVI “Godinama nas je terorisao, Tanja se plašila de će je pre ili kasnije ubiti”

Šestogodišnja devojčica, ćerka Tanje Dugalić (32), koju je u Italiji ubio suprug Zoran Lukijanović (40), još uvek ne zna da je ostala bez oba roditelja, preneli su italijanski mediji.

Kako je ispričala majka ubijene Tanje i baka nesrećne devojčice, tragediji ove porodice prethodile se godine torture.

– Godinama je taj čovek terorisao moju porodicu. Moja ćerka se plašila da će je pre ili kasnije ubiti. Ništa nije moglo da ga zaustavi. Hteo je i da otme svoju ćerku – ovo je prema navodima italijanskih medija, policiji ispričala majka Tanje Dugalić (32).

Nesrećnu ženu u petak ujutru, u naselju Lonigu u Italiji, sa tri hica iz pištolja na ulici ubio je suprug Zoran Lukijanović (40).

Kako prenose italijanski mediji, ubica je pobegao iz kućnog pritvora u kom je bio zbog nasilja nad suprugom, sačekao je na ulici i pucao u nju. Nesrećna žena pokušala je da pobegne u automobil, ali ju je on stigao i ispalio joj dva hica u grudi i jedan u glavu.

Lukijanović je posle ubistva supruge otišao u kuću njene majke, u kojoj je bila i njihova četvorogodišnja ćerka.

– Poljubio je ćerku, uzeo automobil i odvezao se u nepoznatom pravcu – preneli su italijanski mediji.

Sat i po kasnije, Lukijanović je lociran na auto-putu A4, koji vodi ka Veneciji. Zaustavio se na jednoj benzinskoj pumpi i kad je primetio policiju, uzeo je pištolj iz kog je prethodno ubio suprugu i pucao sebi u usta. Teško ranjenog su pokušali da ga spasu i transportovali su ga u bolnicu, ali je preminuo.

Nije mogao da se pomiri sa činjenicom da ga je žena napustila

– Reč je o paru koji je poreklom iz Srbije, zbog kog je i ranije intervenisala policija. On je u julu osuđen na kućni pritvor i zabranu prilaska supruzi zbog ponavljanja nasilja u porodici. Tada je morao da se iseli iz porodične kuće i preseli se u naselje desetak kilometara dalje. Ni to nije bilo dovoljno, jer je kršio mere koje su mu određene, pa je nastavio da uznemirava suprugu, koju je juče presreo na ulici i ubio – preneli su italijanski mediji.

Zločin je, kako se sumnja, počinio jer nije mogao da se pomiri sa time da ga je supruga napustila. Istražitelji sumnjaju da je sve isplanirao pošto je sa sobom poneo pištolj kalibra 7,65, iz kog je ispalio tri hica.

(dijaspora.news/blic.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top