All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Čak Noris na svoj rođendan dobio spomenik u Zagrebu: Prestonica Hrvatske sada je bezbedniji grad (VIDEO)

Spomenik američkog glumca u prirodnoj veličini delo je autora koji je hteo da ostane anoniman, kako je istaknuo, na zahtev Čaka Norisa sa kojim valja održavati dobre odnose.

Legendarni glumac Čak Noris dobio je spomenik u Zagrebu otkriven u ponoć u subotu 10. marta nakon vatrometa i organiovanog dočeka njegovog 78-og rodjendana u zagrebačkom naselju Sloboština.

– Ovo je prvi spomenik Čaku Norisu u Hrvatskoj. Hrvatska se na ovaj način upisala u red visokorazvijenih evropskih zemalja koje već odavno imaju taj spomenik, kao što je recimo Češka za koju sam sasvim siguran, ali valjalo bi istražiti koje su to još zemlje. Čak Noris je sada u Hrvatskoj dobio i svoju skulpturalnu materijalizaciju – rekao je Kruno Lokotar, šef ceremonije zagrebačke proslave rođendana Čaka Norisa.

Dodao je i kako Zagreb sada nije postao milionski grad, nego broji i milijarde jer Čak Noris ne poznaje granice, a izrazio je i nadu kako će zagrebački gradonačelnik Milan Bandić posetiti spomenik barem iduće godine naglasivši kako je dolaskom Čaka Norisa Zagreb sada postao i bezbedniji grad.

Osvrnuo se i na druge gradove u okolnim državama koji su dobili spomenike filmskih boraca za pravdu.

– Brus Li je ostao u Mostaru, a Zagreb je sada dobio Čaka Norisa. No, nećemo se nadmetati kao u Zmajevom gnezdu. Ne živimo u zmajevim gnezdima – zaključio je Lokotar.

Autor proslave Norisovog rođendana Saša Čubrilo zahvalio je svima koji su se okupili na višesatnom slavlju u zagrebačkom Noris kafeu na kojem su, između ostalih, nastupili performer Siniša Labrović i stand-up komičari, kao i u sklopu kojeg je održano takmičenje u karaoke zlokobnom pogledu Čaka Norisa, ali i takmičenje u konzumiranju ljutog.

Iako su to neki navodili kao mogućnost, Čak Noris se okupljenima na zagrebačkoj proslavi ipak nije zahvalio preko video-linka, ali njegovi su ljudi preneli poruku.

– Čak je prošle godine došao u Sloveniju. Odmah nakon toga Slovenija je dobila arbitražu protiv Hrvatsk – rekli su oni.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top