All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

BRUKA! Francuski turisti za 6.420 evra iznajmili vilu na Hvaru, evo šta ih je dočekalo! Ni agencija ni niko drugi nije hteo da im pomogne! (VIDEO)

Francuski turisti iznajmili su vilu na Hvaru za 6.240 evra preko Bookinga, a tamo ih je dočekalo – gradilište.

“Evo, došli smo pred vilu 18. avgusta i ispalo je da je sve prevara. Nemamo gde da prenoćimo. Zvali smo i agenta, rekao nam je da nije njegov problem što ćemo sad da spavamo napolju”, napisala je Žuli na Tviteru.

 

Ona je s devet prijatelja iznajmila vilu na Hvaru za 6.420 evra, ali kad su stigli, dočekali su ih zemljani put nasut šljunkom i nekoliko kamiona i bagera.

“Niko nije hteo da nam pomogne. Od komšija u blizini gradilišta saznali smo da je bilo više ovakvih slučajeva. Zvali smo službu za korisnike, ponudili su nam povraćaj novca u roku od 10 dana ili rezervaciju drugog smeštaja, ali o našem trošku”, napisala je očajna devojka.

 

Dodala je i da su pet sati razgovarali sa službom za korisnike i da je neprihvatljivo da im radnik agencije kaže da nije njegov problem to što će oni morati da spavaju napolju”

 

 

Vila za koju su francuski turisti mislili da je na Hvaru postoji, ali nije na Hvaru niti se zove Vila Felipa. Novinari portala 24sata.hr pronašli su je na Braču. Neko je uzeo fotografije originalne vile, postavio ih na Booking.hr i kao adresu stavio nedođiju u koju je Francuze odvela navigacija.

 

 

 

Dijaspora.news/Kurir.rs/24sata.hr

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZDVAJAMO

To Top