All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

Britanska stjuardesa koja je pala sa kruzera u Hrvatskoj ispričala kako je preživjela 10 SATI NA OTVORENOM MORU (FOTO)

Britanska stjuardesa Kej Longstaf pala je s broda u Jadransko more 60 milja od hrvatske obale, a spasena je deset sati kasnije nakon što ju je primjetila hrvatska obalska straža.

Četrdesetšestogodišnja žena kaže da je u subotu pala sa sedme palube 90.000 tona teškog kruzera “Norvegian Star”, koji je plovio prema Veneciji, nakon što je pila cijelo veče.

Tašna i pasoš su joj ostali na brodu i negdje oko ponoći primjetili su da je nema. Počela je uspaničena potraga za njom i podignuta je uzbuna. Brod se vratio do područja gdje su mislili da je pala i prošao je najmanje četiri puta pored tog mjesta, prije nego što su se potrazi pridružili brod hrvatske obalske straže i avion. Nađena je juče oko 9.45.

– Pala sam sa zadnjeg dijela broda i bila sam u vodi deset sati. Ovi divni momci su me spasli – rekla je žena, koja živi na španskom ostrvu Kosta del Sol.

Kapetan spasilačkog broda Lovro Orešković izjavio je da je Britanka bila iscrpljena i da je “osoblje veoma srećno što je spaslo jedan život”.

Kej Longstaf sa svojim spasiocimaFOTO: BREAKING NEWS & WORDL NEWS / YOUTUBE
Kej Longstaf sa svojim spasiocima
 – Još ne možemo da kažemo kada će biti otpuštena iz bolnice, značemo posle jutarnje vizite – izjavio je direktor bolnice u Puli.

Prema riječima člana spasilačkog tima, žena je ispričala da joj je pomogla joga, zahvaljujući kojoj je u odličnoj formi, i da je pjevala kako joj ne bi bilo hladno tokom noći.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top