All for Joomla All for Webmasters
Duhovnost

Bratislavu je Sveta Petka spasila život: Sada svake godine deli istu poruku, jer je jako važna i to nikada neće prestati da čini (FOTO)

U čuda Svete Petke Srbi naročito veruju, a vernici joj se često obraćaju molitvom za pomoć i spas od bolesti i drugih životnih nevolja. Jedan mladić je u čuda ove svetiteljke počeo naročito da veruje prošle godine kada se našao na granici života i smrti.

Jedan Novosađanin je prošle godine sa svojom suprugom doživeo strašan udes, a šta se tačno dogodilo opisao je u kraćem tekstu koji je objavio na Fejsbuku.

“Na današnji dan pre godinu dana u Novom Sadu smo moja životna saputnica Ana Milenković i ja imali saobraćajnu nesreću. Vozili smo se motorom i stali ispred pešačkog prelaza da propustimo pešaka koji je prelazio ulicu. Utom nas je otpozadi udario auto koji je vozila zena koja je pricala telefonom i nije videla da smo stali tj. kasno je uočila.

Spletom srećnih okolnosti prošli smo sa lakšim telesnim povredama takoreći nepovređeni i sa minimalnim oštećenjem na motoru, a auto koji nas je udario je izgledao kao da je udario u tenk. Ne znam da li je ona umešala prste, a ja zelim da mislim da jeste i zahvalan sam joj do groba sto nas je spasila! Hvala Svetoj Petki!!!

P. S. Molim vas ne telefonirajte dok vozite, trenutak vaše nesmotrenosti moze biti neciji zivot!” – napisao je on.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top