All for Joomla All for Webmasters
hronika

BRAČNI PAR U SRBIJI IMAO JE ROBINJU, MUČILI JE I TERALI JE DA JEDE IZMET! Novi detalji ZLOČINA koji je sve potresao

Bračni par Nenad Petrović (35) i Mileva Martinov (27), koji se terete da su dve godine zverski mučili i podvodili Jelenu V. (23) u naselju Veliko Polje kod Obrenovca, juče su negirali krivicu u Višem sudu. Petrović je tvrdio da mu slučaj pakuje njegov rođeni brat Toma zbog duga od 2.000 dinara!

– Pokušava da mi smesti zbog duga koji nisam hteo da mu vratim. Jelenina izjava nije tačna. Izlazila je i dolazila kad je htela. Ona zna moju ženu od detinjstva, zato je došla kod nas. Rekla nam je da ju je otac silovao i da je majka bila ljuta na nju i da nije imala gde drugde da ode – rekao je on.

Kako je naveo, u početku je spavala u krevetu sa njihovom decom, ali je prešla na pod “da je ne bi zapišavali”.

Nikad je nismo tukli, vezivali, niti terali da jede dečji izmet i prosi na Zemunskom keju. Nismo je podvodili za 1.000 dinara, sama se prostituisala da bi sebi kupovala cigarete. Ona je bila u vezi sa mojim bratom Tomom, koji je narkoman i pokušava da nam smesti. Jelena i on su se zajedno drogirali – rekao je optuženi.

Petroviću i njegovoj supruzi je tokom pretresa predočena i fotografija lanca kojim su, prema optužnici, vezivali Jelenu.

– Lanac je služio da zatvorimo vrata od kuće jer nismo imali bravu – rekao je Petrović.

Podsetimo, za ceo slučaj saznalo se krajem prošle godine kada je policija nakon dojave upala u kuću ovih supružnika i zatekla žrtvu u očajnom stanju.

 

 

Dijaspora.news/(Espreso.rs)

loading...
Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

IZDVAJAMO

To Top