All for Joomla All for Webmasters
Bosna i Hercegovina

BOSANKA ŽRTVA KRVAVOG POKERA U NJEMAČKOJ: Igrači na parkingu potegli pištolje, djevojku (29) pogodili slučajno!

Posle poker-partije u jednom baru u Berlinu izbila je svađa između protivničkih igrača, koji su nasrnuli jedni na druge sjekirama, čekićima i bejzbol-pacijama.

Kada su počeli da pucaju, pogodili su 23-godišnju djevojku iz Bosne i Hercegovine, koja je kasnije preminula na Klinici Šarite, a jedan muškarac (39) teško je povređen i odvezen u bolnicu.

“Kafe 63” u Aleji Princen više podsjeća na kockarnicu, nego na kafić i sastajalište je ljubitelja igara na automatima. Kako saznaje “Bild”, u skrivenoj prostoriji bara ilegalno se igra poker.

Noćas je izbila žestoka svađa između više kartaroša zbog izgubljenog uloga. Komšije kažu da su ih vidjeli kako nasrću jedni na druge sekirama, čekićima i bejzbol-palicama, i čuli su i pucnje.

Kada je hitna pomoć stigla oko tri ujutro, zatekli su mladu ženu iz Bosne i Hercegovine sa teškim povredama kako leži ispred kafića. “Slučajno su je pogodili”, kaže očevidac.

Teško povređena žena reanimirana je na licu mjesta, ali je podlegla povredama u bolnici. Obdukcija je pokazala da je umrla od posledica ranjavanja. U kafiću je hitna pomoć zatekla muškarca (39) oblivenog krvlju, s teškim povredama glave. Prevezen je u bolnicu, ali kako se saznaje, nije životno ugrožen.Bild prenosi da su petorica muškaraca posle obračuna otrčala na parking supermarketa prekoputa bara i odvezli se crnom limuzinom i belim automobilom u pravcu Pankštrase. Istraga je u toku.

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top