All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Bojana je trebalo sutra da izabere burme sa suprugom, kolegom iz vojske. A danas je pucala sebi u glavu iz njegovog karabina (FOTO)

– Za sutra smo se dogovorili da idemo da biramo i kupujemo burme, a evo šta nas je snašlo – odmahuje potresen Joviša Marinković, nesuđeni mladoženja.

Samoubistvo Bojane M (24) jutros je potreslo žitelje Dublja,kod Bogatića, gde od nedavno živi sa svojim izabranikom i kolegom, Jovišom M. (30), vojnikom po ugovoru u sremskomitrovačkom garnizonu. Tragedija se dogodila samo nekoliko dana pred venčanje koje je mladi par zakazao za subotu.

 Za sutra smo se dogovorili da idemo da biramo i kupujemo burme, a evo šta nas je snašlo – odmahuje potresen Joviša, odbijajući da sa novinarima detaljnije priča o tragediji koja ga je zadesila.

Dom porodice u kojoj se dogodila tragedija, Foto: Telegraf

Bojana se ubila pucajući sebi u glavu iz Jovišinog karabina. Još nije poznato kada se samoubistvo dogodilo. Kada se jutros vratio sa posla Joviša u kući nije zatekao nikoga od ukućana.

Brat, snaha, majka i deda, sa kojima je živeo, otišli su svojim poslovima, a on je u sobi u kojoj je spavala Bojana zatekao mrtvu Bojanu. Jauk u dvorištu je okupio rođake, komšije i prijatelje.

Tragedija nekoliko dana pred venčanje, Foto: Facebook

Niko nije mogao ni slutiti da će se ovako nešto desiti. Spremali su se za slavlje u subotu, a dogodila se tragedija.

Ubrzo su iz Sremske Mitrovice stigli Bojanina majka Snežana i brat Saša, a potom i policija, vojska i tužilac koji su obavili uviđaj.

Sumnja se da se Bojana ubila još sinoć, Foto: Facebook

ISPRATILA MUŽA, PA SE UBILA?

S obzirom da je tužilaštvo naredilo obdukciju tela, još se pouzdano ne zna kada je Bojana sebi oduzela život. Postoji sumnja da se ubila još sinoć, nakon što je ispratila Jovišu na posao. Nagađanja o vremenu i motivima samoubistva razrešiće istraga i obdukcija.

Tužilaštvo naredilo obdukciju, Foto: Facebook

Prizor u sobi gde se ubila bio stravičan, Foto: Facebook

Izvor Telegrafa koji je prisustvovao uviđaju otkriva da je prizor u sobi u kojoj se Bojana ubila bio više nego stravičan. Pucanj iz karabina skoro sasvim je razmrskao prelepo Bojanino lice, a njeno beživotno telo je ležalo u velikoj lokvi krvi.

Bojana i Joviša su radili kao vojnici po ugovoru u garnizonu Vojske Srbije u Sremskoj Mitrovici. Bliski rođaci otkrivaju da su počeli da se zabavljaju u jesen prošle godine. Planirali su zajednički život, pa je od početka ove godine živela sa Jovišom u njegovoj porodičnoj kući u Dublju.

Bojana i Joviša bili vojnici po ugovoru, Foto: Facebook

MLADI, UVEK NASMEJANI: NIŠTA NIJE SLUTILO NA TRAGEDIJU

– Bojana je bila prelepa devojka. Oboje su bili mladi, uvek nasmejani, raspoloženi, izlazili su sa društvom. Voleli su se, slagali se lepo i planirali zajednički život. Veliki je ovo šok. Ništa nije slutilo na ovakvu tragediju, da podigne ruku na sebe. Od kada je sinoć ispratila Jovišu na posao nismo je videli. Pretpostavili smo da iz sobe nije izlazila zato što joj je lekar rekao da se odmara pošto je trudna – priča Dragana, Jovišina snaha.

Dragana, jetrva Bojane M, Foto: Telegraf

U selu potvrđuju da ovo nije prva tragedija u kući Marinkovića. Pre tri godine Jovišin otac je sebi oduzeo život tako što se obesio u šumi.

(dijaspora.news/telegraf.rs)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top