All for Joomla All for Webmasters
Dijaspora

“BOGATI KLINCI BALKANA” Nagledali smo se bahate dečurlije iz sveta, a ovo su DOMAĆI, nezaobilazni su SRPSKI GASTARBAJTERI (FOTO)

Već smo se nagledali raznoraznih bahatih bogatih klinaca iz svih delova Zemljine kugle, ali još nismo imali prilike da vidimo kako to izgleda u “domaćoj”, odnosno regionalnoj režiji. Sada nam je Instagram grupa “Rich kids of Balkan” (Bogata deca Balkana) pružila i taj svojevrsni “užitak”.

I kao svugde u svetu, bahatost na Balkanu se ne razlikuje od inostrane “konkurencije”, pa tako vidimo kako se mladi Srbi, Hrvati, Bosanci, Albanci… na svakom koraku razmeću svojim bogatstvom. Tu su potoci “Dom Perinjona” i “Moeta”, besni “mercedesi” i “lamburginiji”, kao i ostali statusni simboli poput skupocenih satova i brendirane garderobe. Pogledajte u galeriji kako žive “Bogata deca Balkana”.

Admini grupe “Bogata deca Balkana” pozivaju imućne mlade uglavnom Srbe i Hrvate da im svoje fotografije šalju u inboks, a potom ih oni objavljuju na stranici uz haštagove “bogat”, “srbija”, “hrvatska”, “stilmilionera”, “klasa”, “bos”… uz nezaobilazne marke garderobe koju nose na sebi. Bogati klinci sa ovih prostora mogu i sami okačiti sliku “tagovanjem” pomenute stranice.

Među bogatom decom Balkana našli su se i Albanci. Ne znamo da li su sa Kosova ili iz Albanije, ali pare su tu. Takođe ne znamo da li je ovaj momak više ponosan na autombil ili zastavu.

Ništa bez srpskih gastarbajtera…

dijaspora.news/blic

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top