All for Joomla All for Webmasters
Srbija

Bivši Bajagin bubnjar danas leči pola Holivuda, vratio se u Srbiju posle 40 godina

Doktor Tomas je svetski priznati dijagnostičar, naučnik I profesor, jedan od pionira primene kvantne fizike u medicine I jedan od pionira doktora klovnova. Bolest može da konstatuje na vašem licu. On je lekar koji nikada nije koristio lekove.

Doktor Tomas Pečner, bivši bubnjar “Bajage I instruktora”, danas leči pola Holivuda a bio je inspiracija za televizijsku seriju i lik doktora Hausa.

O odrastanju u Beogradu u svom životnom putu govorio je za Exploziv.

Pečner je studirao i doktorirao medicinu u Beogradu, on je Nemac rođen u Beogradu, zvao se Goran i Tomas i postao je inspiracija za čuvenu američku seriju Dr Haus.

“Ja sam srećan i ponosan što sam ovde srećan i odrastao, više volim burek sa jogurtom nego bilo koje nemačko jelo”, kaže za Exploziv Tomas Pečner.

U najnezgodnije vreme na ovim prostorima nosio je nemačko ime i učio je o zlodelima nemačkog okupatora za vreme Drugog svetskog rata.

“Jednom sam pitao oca zašto su svi na ić a ja na er, a on je rekao to je zato što smo mi Nemci, rekao sam da ne želim da budem Nemac, jer kad god smo se igrali kuće Partizana i Nemaca niko nije hteo da bude Nemac.

Detinjstvo ga vezuje za Radničku ulicu i Šećeranu, gde mu je otac radio kao ratni vojni zarobljenik, sve dok mašine nisu počele da proizvode šećer.

Posle karijere umetnika i preduzetnika, upisao je medicinu samo da bi razumeo uzrok karcinoma koji muje konstatovan.

U srbiju se vratio posle gotovo 40 godina, na mesto gde je proveo dane svoje mladosti.

“Arhitekstonska škola je bilo nešto veoma važno i specijalno u mom životu, ne samo zbog školovanja već zbog čitavog “paketa” tih nastavnika, profesora, majka Dane, razredne koja je predavala srpki”, priseća se Pečner.

Tomas Pečner je danas svetski priznati profesor, naučnik, dijagnostičar, začetnik kvantne grane u medicini i jedan od pionira doktora klovnova, čovek koji stalno ide u krizna područja i koji bolest može da konstatuje na vašem licu. U svojoj tridesetogodišnjoj praksi nikada nije koristio lekove.

“Danas deci kad imaju temepretauru stavljaju čepić u guzi, niko se više ne seća obloga o sirćeta. Postavlja se pitanje ko je zdrav čovek, onaj kome je dobar rendgenski snimak, a on je recimo masovni ubica, treba postaviti kosmičku dijagnozu, odnosno gledati i duhovnu i mentalnu stranu pacijenta.

Jednom godišnje dolazi u Srbiju i nesebično želi da svoje znanje podeli sa onima koji na ovaj način žele da dodku do izlečenja.

Ovaj pristuo treba svako da vidi, jer ovakve slike se ne viđaju svaki dan.

 

Dijaspora.news/TV Prva Exploziv

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top