All for Joomla All for Webmasters
STARS

BIVŠA MODELSICA SE UDALA ZA ZATVORENIKA U SREMSKOJ MITROVICI: A malo ko zna da joj je veliku ljubav preotela Ana Ivanović i velika je ZVERKA

Nekadašnja članica grupe “Models” Anastasija Buđić udala se 6. februara u zatvoru u Sremskoj Mitrovici za Ivana Radovića, koji tamo služi zatvorsku kaznu.

Ivan Radović zvani Koki na zatvorsku kaznu osuđen je zbog šverca kokaina. Pre Anastasije Buđić on se zabavljao sa Ninom Prljom, starletom i učesnicom “Parova”, koja je iz istog razloga bila na robiji.

Anastasija Buđić se, sa druge strane, zabavljala sa Markom Stilitanom, najboljim drugom Novaka Đokovića koji je sa njom prekinuo svaki kontakt kada se zaljubio u Anu Ivanović, prenosili su 2013. domaći mediji.

Mediji su pisali i da je ljubav Ane i Marka bila toliko jaka da su umalo otišli pred oltar. Ipak, putevi su im se razišli i danas nisu u kontaktu.

Foto:Printscreen

Anastasija je svojevremeno potvrdila da je bila sa njim u vezi.

“Mark i ja smo se upoznali pre nekoliko godina u avionu. Tada je sve počelo. Iako su postojale velike emocije sa obe strane, putevi su nam se razdvojili i to se završilo. On je dobar dečko, ali više nismo u kontaktu”, ispričala je ona tada.

Dijaspora.news/Kurir.rs/Srbijadanas/Foto Printcreen

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top