All for Joomla All for Webmasters
Sport

Bitka za Zapad rešena, Jokić žrtva provokacije! Amerika očima ne veruje, čudesno veče Rasela Vestbruka! (VIDEO)

Voriorsi su bili mnogo bolji, u naelektrisanoj atmosferi Durant je odradio posao na oba kraja terena, završio sa 21 poenom i 6 asistencija, pre nego što je isključen. Kazins je odigrao najbolju partiju od dolaska na Pacifik, 28 poena, 13 skokova i 5 asistencija, pa Denver nije imao šansu. Durant je isključen na početku drugog dela kada je vikao na sudije, no pobeda domaćih nije došla u pitanje.

Sada imaju dve pobede više i bolji međusobni skor od Nagetsa, pa je više-manje bitka za Zapad rešena.

Jokić tih, 10 poena, po 5 skokova i asistencija, čak 6 izgubljenih lopti, njegov tim je imao očajne procente, delovali su umorno. Srbin kaže da tim mora da se opusti u finišu i da ponovo nađe inspiraciju u ofanzivi.

Kazins ne bi bio to što jeste da nije provocirao Jokića, pretvarao se da ga traži pogledom u finišu meča.

Do kraja će Nagetsi morati da se osvrću, Harden je držao lekciju u Sakramentu, 36 poena, 10 asistencija, na drugoj strani Bjelica 12 poena, uz samo jedan promašaj, 6 skokova, Bogdanović 10 poena. Gosti su sipali iz svih poziciju, na kraju probali da sruše sopstveni rekord u trojkama, dali su 26. Inače Hjuston je sada pola korak ispred Portlanda, a kasne 1.5% za Denverom.

Kažu da se ne opterećuju drugim mestom, najvažnije je da plej of dočekaju spremni.

San Antonio je ispustio šansu protiv Sparsa, 29 poena, po 7 skokova i asistencija, DeRozana, zadržali su sedmo mesto. Zanimljivo, više od dve decenije Atlanta nije dobila u San Antoniju, poslednji put desilo se 1997. ko se još seća Stiva Smita i Mukija Blejkola koji su tada kombinovali 46 poena u trijumfu gostiju iz Džordžije.

Istorija u Oklahomi. Neverovatnu stvar napravio je Rasel Vestbruk protiv Lejkersa, meč završio sa 20 poena, 20 skokova i 21 asistencijom. Ras je postao prvi čovek i jedini od Vilta Čembrlena koji je napravio ovakav 20+ tripl-dabl. Vilt je 1968. ubacio 22 poena, imao 25 skokova i 21 asistenciju. Tander je inače razbio Lejkerse koji su poklonili 21 loptu i primili 34 poena iz kontre. Oklahoma je ostala osma, u plej ofu su, ali se bore sa San Antoniom za bolju poziciju oba tima su na 45-33.

Lejkersi su bili desetkovani, jedva čekaju da se sezona završi…

Rezultati:

Golden Stejt – Denver 116:102
Sakramento – Hjuston 105:130
San Antonio – Atlanta 117:111
Oklahoma – LA Lejkers 119:103

Dijaspora.news/Sportske.net

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top