All for Joomla All for Webmasters
Hrvatska

BEOGRAĐANIN SKUPIM PORŠEOM SLETEO NIZ STEPENICE: Tražio parking po centru Rijeke, pa postao VIC DANA! (FOTO, VIDEO)

Zbog nepoznavanja grada Rijeke i nepažnje, 72-godišnji vozač iz Beograda, koji inače živi u Nemačkoj, zalutao je tražeći parking i svoj skupoceni “porše 911” nasukao na stepenice između Rječine i Mrtvog kanala, nadomak gradskog parkinga na Delti u samom centru tog grada na Jadranu.

“Nismo mogli da verujemo šta vidimo s prozora. Šalili smo se da je pogrešio GPS. Onda smo u razgovoru saznali da se radi o turisti, koji je u potrazi za parkiralištem skliznuo sa trotoara na stepenice”, ispričali su službenici iz obližnje zgrade, koji su bili svedoci ovog nesvakidašnjeg događaja.

FOTO: ČITALAC 24SATA.HR

“Jednostavno nisam video da su ovde stepenice. Tražio sam parkiralište, a došao sam sa ‘pogrešne’ strane i eto, auto je završio ovde”, rekao je vozač. Iako se isprva mislilo da ga je prevarila loša navigacija, taj Beograđanin, koji je sa suprugom odseo u Opatiji, kaže da u navigaciju nije ni gledao.

“Ubrzo je došla vučna služba, ali oni nisu uspeli da dignu automobil. Onda se skupilo desetak jakih mladića, koji su vozaču pomogli da vrati auto na put i nastavi svojim putem”, ispričao je jedan svedok.

 

Slučaj nije prijavljen policiji, a sudeći po fotografijama s mesta nesreće, nije bilo veće štete na skupom automobilu.

(dijaspora.news/24sata.hr)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top