All for Joomla All for Webmasters
Sport

Beker napušta Novaka? Žena “UMEŠALA PRSTE”

Tokom drugog dela sezone spekulisalo se oko toga da li će Novak Đoković nastaviti saradnju sa Borisom Bekerom, trenerom sa kojim je ostvario najveće uspehe u karijeri, a najnovije informacije nisu pozitivne što se tiče novog ugovora.

Naime, kako prenosi Alo do rastanka bi moglo da dođe ne iz sportskih razloga već zbog Bekerovih obaveza prema porodici. Supruga nemačke legende, Lili, otkrila je engleskim medijima da ona i Boris žele drugo dete i da očekuje da će 2017. godine biti trudna.

S obzirom da Lili, kako je sama otkrila, boluje od endometriosisa (rast tkvia u materici) moguće je da će biti neophodna veštačka oplodnja, a u tom slučaju Beker bi morao da joj posveti više paženje. To ujedno znači da neće moći često da putuje, što je jedan od preduslova za uspešnu saradnju igrača i trenera.

Tokom saradnje sa Bekerom Đoković je osvojio polovinu od svojih 12 Grend slem trofeja, a sve to tokom samo tri godine pošto je Nemac od decembra 2013. deo Novakovog stručnog štaba.

Gotovo od samog početka sa Đokovićem radi Slovak Marjan Vajda, a pre nekoliko meseci priključeni član stručnog štaba je misteriozni Pepe Imaz.

Click to comment

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

IZDVAJAMO

To Top