All for Joomla All for Webmasters
Crna Gora

ATENTAT U PODOGORICI: Auto eksplodiralo, zapaljeni vozač istrčao

Automobil Opel Astra eksplodirao je večeras u ulici Vasa Raičkovića u Podgorici najvjerovatnije usled požara na vozilu, saopšteno je iz policije. Vozač Marko Martinović (38) koji je inače tzv. bezbjednosno interesantno lice, zadobio je lakše povrede i prebačen je u Urgentni blok KCCGa.

Podgorička policija je nakon prijavljene detonacije oko 17,50 časova na licu mjesta zatekla vozilo „Opel Astra“, podgoričkih registarskih oznaka,koje je bilo u plamenu.

U vozilu je na mjestu vozača zatečen i Martinović koji je izašao iz vozila po dolasku policijskih službenika.

“Vatrogasna služba je lokalizovala požar. Na vozilu je usljed dejstva požara, od kojeg je potom najvjerovatnije nastala i eksplozija, nastupila materijalna šteta.M.M, koji je inače tzv. bezbjednosno interesantno lice, je transportovan u Urgentni blok Kliničkog centra Crne Gore gdje su mu, prema informacijama koje posjedujemo u ovom momentu, konstatovane lakše tjelesne povrede u vidu blažih opekotina kože”, stoji u saopštenju Uprave policije.

Očevici tvrde, da je nakon eksplozije automobil u plamenu nastavio da se kreće od marketa ka zgradi Katastra, a potom se popeo na trotoar.

 Očevici su vidjeli vozača kako zapaljen pretrčava ulicu i pada na travu.
Iz policije ističu da je požar na vozilu  nastao dok je  bilo u fazi mirovanja.

Uviđaj je u toku a uzrok požara na vozilu će biti utvrđen nakon vještačenja.

Očevici javljaju  da ima povrijeđenih.

“Automobil je eksplodirao dok je čovjek ulazio u njega. Bio je u plamenu kad je izašao iz automobila”, kazali su očevici

(Cdm)

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top