All for Joomla All for Webmasters
Srbija

AKO NEVALJALE ČIKE BUDU HTELE DA TE VAKCINIŠU, TI BRZO TRČI! Evo kako Miroljub “pod mač bato” Petrović ubeđuje ćerku da se PLAŠI BOCKANJA! (VIDEO)

Petrović je rekao ćerki da pokaže ljudima koji gledaju klip, kako će da trči ukoliko nevaljale čike budu htele da je vakcinišu, nakon čega je ona uzela i trotinet…

Miroljub Petrović, kontroverzni doktor nauka poznat po svojim opasnim idejama – poziva roditelje da ne vakcinišu decu, škole su za njega “debilane”, dilere droge bi klao i kamenovao, žene po njemu treba samo da rađaju, a nije na odmet povremeno ih zviznuti preko usta…

 

 

Ovog puta, Miroljub je objavio klip u kojem “uči” ćerku kako da se zaštiti od čika koji žele da vakcinišu decu.

 

– Evo me sa mojom ćerkom, ja sam joj sada objasnio, ako bude išla tamo u školu “debilanu”, daće joj bocu u ruku, a ona mi je rekla da će da pobegne u tom slučaju, rekao je Miroljub.

 

 

 

On je potom rekao ćerki da pokaže ljudima koji gledaju klip, kako će da trči ukoliko nevaljale čike budu htele da je vakcinišu, nakon čega je ona uzela i trotinet.

 

 

– Ti ćeš trotinetom da im pobegneš, hoćeš li uspeti, pitao je Miroljub svoju ćerku, nakon čega je nastavio sa šalama.

 

– Ako te napadnu, ti ćeš da se braniš kao Brus Li, Tarzan, jel tako? Ako hoće da te ubodu u nogu ti ćeš da skočiš? Bravo, ti si pravi majstor, ako čike dođu po vas, poslušajte moju ćerku Anu, poručuje Miroljub.

 

Pogledajte ceo video:

 

(dijaspora.news/espreso.rs)
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top