All for Joomla All for Webmasters
Srbija

1.700 EVRA ZA SEPARE I ŠAMPANJAC! I TO NIJE SVE! Ovo su NAJSKUPLJE ponude za najluđu noć u Beogradu!

Praznična euforija u glavnom gradu zavladala je još početkom oktobra, kada je počelo postavljanje novogodišnje rasvete. Početkom novembra, prestonica je zasijala u punom sjaju, a kako je doček Nove godine sve bliži, odlučili smo da proverimo koje su to klupske ponude u prestonici najskuplje.

Uz Espreso aplikaciju ni jedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!

Mnogi se ne libe da izdvoje veliku svotu novca, kako bi na glamurozan način zakoračili u godinu koja sledi. Osim najskupljeg kluba ili restorana, glavnog separea i litara šampanjca, tu su i neizostavan odlazak kod frizera, šminkera, skupa garderoba i ostale neophodne pripreme. Sve zbog jedne večeri koja je, složićete se, prilično slična onoj pre nje, ali i onoj koja sledi. Osim po trošku!

Zbog ovakve euforije većine, najviše profitiraju vlasnici klubova, kafana i restorana, međutim i ostale profesije koje doprinose boljem užitku novogodišnje noći, mogu se pohvaliti velikom zaradom.

FOTO: SHUTERSTOCK

U zavisnosti od prostora i muzike za koju se odlučite, potrebno je da izdvojite veću ili manju sumu novca. Najskuplji doček svakako je u poznatim prestoničkim hotelima i restoranima, mada ne zaostaju ni klubovi u kojima se slavi uz neku od aktuelnih pevačkih zvezda.

Među najskupljim ponudama, posedno su se izdvojile sledeće:

Separe u jednom poznatom hotelu u Beogradu košta od 1.500 do 1.700 evra. U cenu je uključeno 10 karata, svečana večera na bazi švedskog stola i koktel dobrodošlice. Goste zabavlja poznata muzička grupa, a što se pića tiče, za ovaj užitak potrebno je izdvojiti dodatnu svotu novca.

U jednom prestoničkom klubu, za najluđu noć u godini, neophodno je da izdvojite od 150 evra, koliko košta barski sto, do 600 evra, koliko košta Premium separe. U cenu od 600 evra uključeno je 10 karata, rezervacija separea i jedna flaša šampanjca Moet, a goste zabavlja DJ.

Ni ostali klubovi u Beogradu ne zaostaju sa cenama. U jednom, takođe veoma popularnom klubu, barski sto košta 50 evra dok je Premium separe čak 1.000 evra. U tu cenu uračunato je 15 karata, ali i dve flaše žestokog pića po izboru. Što se muzike tiče, goste zabavlja bend koji nije preterano poznat javnosti.

Sledeća u nizu ponuda, razlikuje se od prethodnih, jer u cenu novogodišnjeg paketa nije uključeno ništa osim karte i rezervacije mesta. Za pult je neophodno izdvojiti od 20 do 100 evra, dok se cene separea kreću od 150 do 600 evra u zavisnosti od pozicije na kojoj se nalaze. Ovako oskudna ponuda, nadoknađena je poznatom pevačicom, koja je zadužena za dobru atmosferu.

Jedna od najskupljih ponuda na koje smo naišli, vezana je takođe za poznat prestonički klub. Cena barskog stola u ovom klubu je 60 evra, dok je veliki separe 1.400 evra. Ta cena uključuje 10 karata, ketering, dve flaše pića i neograničenu konzumaciju domaćih pića. Za dobru atmosferu zadužena je poznata pevačica.

Ipak, pobednik ove novogodišnje liste se ne nalazi se u Beogradu. U pitanju je klub u Banjaluci, a razlog paprenih cena je nastup velike zvezde Cece Ražnatović. Prema pisanju medija, cena barskog stola u ovom klubu iznosi od 500 do 1.600 evra, dok cene separea dostižu i neverovatnih 6.900 evra, u zavisnosti od pozicije na kojoj se nalaze.

Lično zadovoljstvo, ali i imovinski status, u velikoj meri utiču na pojedince prilikom izbora ovako skupih novogodišnjih ponuda. Neki će radije ovaj novac iskoristiti za praznično putovanje, dok se drugi odlučuju za kućnu atmosferu, koja u odnosu na paprene ponude, košta minimalno.

Da li stvarno vredi potrošiti jednu, dve, pa čak i nekoliko prosečnih srpskih plata za samo jednu noć? Vaše mišljenje pišite u komentarima.
dijaspora.news/ Espresso

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

IZDVAJAMO

To Top